Foglalkozás-egészségügy

  1. Home
  2. /
  3. Szolgáltatások
  4. /
  5. Foglalkozás-egészségügy

A foglalkozás-egészségügyi ellátás keretén belül a Residence Medical szerződött partnereinek foglalkozás-egészségügyi alapellátást biztosítunk.

A hatályos jogszabályok, valamint a mindenkor érvényes Munkavédelmi Szabályzatban meghatározott munkaköri alkalmassági (ideértve az előzetes, időszakos, a soron kívüli és záró vizsgálatokat) illetve a szakma szabályai szerint az ehhez szükséges szakorvosi vizsgálatok kezdeményezését végezzük. Jogszabályi előírás szerint- amennyiben a munkakörhöz szükséges- biztosítjuk az előírt védőoltásokkal kapcsolatos kötelezettségek lebonyolítását, nyilvántartását. A foglalkozási megbetegedések, fokozott expozíciós esetek gyanújának tisztázásához szükséges vizsgálatokat kezdeményezzük, az előírt hatósági bejelentéseket megtesszük.

Foglalkozási megbetegedés gyanúja esetén azonnal értesítjük a megbízót. Jogszabály szerint elvégezzük a megváltozott munkaképességű dolgozók alkalmazási feltételeinek vizsgálatát is. Megfelelő informatikai háttérrel előírásszerűen vezetjük a dolgozók foglalkozás-egészségügyi nyilvántartását.

időpontfoglalás